Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se probojuje do letošního finále StarDance by ho před pár měsíci ani nenapadlo. Jan Cina (36) bude již v sobotu bojovat o titul krále tanečního parketu. Po několika měsících na tanečním parketu čeká herce zasloužený odpočinek a blížící se Vánoce.

Finalista StarDance se tak svěřil, jak rád vánoční svátky tráví. „Občas, když to jde, tak kolem poledne chodíme dát si šneky. To je prvorepublikový zvyk, který málokdo zná. A tradicí byly vždy rodinné návštěvy, ale loni poprvé jsme je realizovali online a bojím se, že letos to bude dost podobné,“ prozradil Super.cz herec.

Vedle toho prozradil, co dalšího na jejich štědrovečerním stole nesmí chybět. „My jsme svíčkoví lidé, takže hrozně moc svíček. Mám rád i svíčkovou, ale tu na Vánoce samozřejmě nemáme. Máme dva druhy bramborového salátu. Občas míváme i kubu jako předkrm, klasickou vánoční polévku, a hrozně moc cukroví,“ svěřil se herec a finalista taneční soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám