Hlavní obsah
Článek

Před měsícem Carmen Mayerová (77) onemocněla covidem. Na tiskové konferenci divadla Kalich už byla charismatická herečka naštěstí přítomná a v plné síle. „Zaplať pánbůh, už se cítím dobře. S manželem jsme nemoc zvládli dobře,“ řekla Super.cz herečka.

Z covidu měla přirozeně velké obavy. „Když jsem se dozvěděla diagnózu, tak jsem se bála toho, že jsme riziková skupina. Jelikož jsme ale očkovaní, věřila jsem, že to ustojíme.“

Maminku Terezy Kostkové (47) uklidňoval právě fakt, že podstoupila vakcinaci. „Byla jsem díky tomu klidnější. Ani na začátku, když začala pandemie, jsem nepropadala panice. Byla jsem očkovaná proti chřipce i pneumonii a vnitřně mě to uklidňovalo,“ popsala.

Na představení novinek Hvězdného léta pod žižkovskou věží jsme se ptali, jestli herečka pociťuje nějaké následky po nemoci. „Vůbec ne. Po této stránce jsem neměla ani výrazný kašel. Spíš jsem byla velmi unavená, spavá a neměla jsem fyzickou sílu. To mě skolilo. Hlasivky a vše ostatní je v pořádku,“ je ráda.

Pro divadlo totiž potřebuje nejen silný hlas. „Do dvou týdnů jsem byla zdravá, do tří týdnů jsem byla zcela fit. Pro divadlo potřebujete fyzickou a duševní sílu,“ dodala Carmen Mayerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám