Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv na Nově Petra Svoboda (41) vyrazila na luxusní párty v hodně odvážném outfitu. Dlouho zvažovala, který model vynese.

"Šaty jsou Elisabetta Franchi, jsou kreativní, líbil se mi nápad s rukávy. Nechtěla jsem se prvoplánově odhalovat, doufám, že to je elegantní, a že to splňuje dress code," řekla Super.cz Svoboda

Na párty přišla v doprovodu kamarádky. S tím, že vyrazila v šatech s odhaleným dekoltem, prý její muž problém neměl. Manželé si důvěřují. "Mám skvělého manžela, je s tím v pohodě. Mám tady garde kamarádku, je to úplně bez problému," ujistila nás moderátorka.

Sama Petra je milovnicí luxusních a drahých kousků, zejména hodinek. "Jsem mezi šťastlivci, že takový šperk mám. Hodinky jsou investice, věc, která je na celý život, vydrží. Líbí se mi, že luxusnější značky mají historii, příběh. Strojky a hodinářské umění mě fascinuje, moc se mi to líbí. Hodinky mě baví, zajímají mě, nejde to mimo mě, trošku se v tom orientuju," usmívá se.

Největší vztah ale nemá k hodinkám, ale k prstenům od manžela. "Určitě je to zásnubní a snubní prstýnek. To jsou mé nejoblíbenější šperky. Mají pro mě největší citovou hodnotu," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám