Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jazmyne Day (27) z Cardiffu ve Walesu má nyní postavu ve tvaru přesýpacích hodin. Před lety ale trpěla nízkým sebevědomím a v pubertě řešila nevyrovnané emoce přejídáním. Později začala pracovat jako účetní, ale se svým tělem byla stále nespokojená a žila nezdravým způsobem života.

Přestože rozhodně netrpěla obezitou, velmi se jí dotklo, když ji „kamarád“ označil za tlusťošku. Pustil se do ní i bývalý přítel. Jazmyne se záhy rozhodla pro radikální změnu. A to doslova!

Začala cvičit, změnila životosprávu a výrazně zhubla. Vysportovaná postava jí ale nestačila. V přepočtu za více než 800 tisíc korun investovala do plastiky svého poprsí. Nejednalo se ale o žádnou menší kosmetickou úpravu.

Britka si nechala na hrudníku vymodelovat monstrózní ňadra, která se na její štíhlé postavě až nepatřičně vyjímají. Ona sama se prý cítí konečně šťastná a negativní komentáře považuje za pouhou závist. Kromě ňader si nechala dát implantáty i do oblasti hýždí a nechala si upravit zuby. Tuhle ženu zkrátka už nic nezastaví!

Reklama

Další články

Načítám