Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz svěřila, měla herečka Jitka Čvančarová (46) letos na podzim opravdu napilno. Stihla natočit dva filmy, jedním z nich je snímek Střídavka režiséra Petra Nikolaeva. A ne, není to ten, v němž je Jitka blondýnka, a touto image překvapila na křtu knihy Kateřiny Cajthamlové.

Ale i ve Střídavce, která, jak už název napovídá, pojednává o problematice střídavé péče, a spolu s Čvančarovou se tam objeví například Martin Hofmann, Anna Polívková, Jiří Vyorálek a Kristina Svarinská, má herečka zajímavý účes. A dlužno říct, že její bohatá hříva spletená do copánků vypadá skvěle.

A co k filmu, který by se měl v kinech objevit příští rok v létě, říká režisér? „Skutečná životní láska je někdy v životě až ta druhá nebo dokonce třetí, pravé partnerské štěstí může člověk najít až později na cestě životem. Naše komedie Střídavka ukazuje, že život má v sobě různé a nečekané zákruty a jeho pevnou součástí nejsou jen současné žhavé milostné vztahy, ale i ty minulé,“ vysvětluje Petr Nikolaev. „Rodin, kde platí heslo „Moje děti, tvoje děti, naše děti“, je celkem dost a rozhodli jsme se na jejich fungování podívat s nadhledem a humorem,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám