Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali se na natáčení filmu Láska s rizikem v roce 2002 a o rok později už byli zasnoubeným párem, kterému všichni záviděli. Láska Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) tehdy neskončila happyendem, ale co nenastalo tehdy, může se stát nyní.

Oba si prošli nevydařenými manželstvími a po 17 letech to letos dali znovu dohromady. Fanoušci jsou z toho nadšení a na Jennifer a Benovi je jejich staronová láska vidět při každé události, kde se spolu objeví.

O víkendu proběhla premiéra snímku The Tender Bar v Hollywoodu, kde se znovu prošli po červeném koberci společně. A že se od sebe téměř neodtrhli.

Snímek, kde si Ben zahrál hlavní roli, režíroval jeho letitý kamarád George Clooney (62). Ten tentokrát na premiéře chyběl, protože uváděl film v New Yorku. Na říjnové premiéře se ovšem pánové objevili společně a bylo vidět, že mezi nimi panují velmi dobré vztahy.

Zpátky k Jennifer. Ta na premiéru v Hollywoodu oblékla světle modré šaty s hlubokým výstřihem z dílny libanonského návrháře Elieho Saaba. Ač na sobě měla drahé a třpytivé šperky, nejvíce na ní zářil její úsměv, který jen dokazuje, jak jsou spolu s Benem šťastní víc než před lety.

Reklama

Další články

Načítám