Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvakrát to nevyšlo, ale Halle Berry (45) se nevzdává a zkouší štěstí do třetice všeho dobrého. Řeč je o manželství, které u krásné herečky již dvakrát skončilo krachem. Nestárnoucí Halle Berry se však podle magazínu US Weekly zasnoubila se svým přítelem Olivierem Martinezem (46), mezi jehož expartnerky patří velice známá jména. Charismatický francouzský herec chodil například s herečkou Mirou Sorvino (44), nejvíce sexy ženou světa za minulý rok podle magazínu FHM Rosie Huntington-Whiteley (37) nebo zpěvačkou Kylie Minogue (43).

Martinez své vyvolené věnoval zlatý prsten s diamanty a velkým smaragdem. Halle s ním byla poprvé spatřena 29. prosince a již v té době se začalo spekulovat, že k žádosti o ruku došlo během Vánoc. Tyto domněnky následně potvrdil médiím i blízký zdroj páru.

Dvojice spolu začala randit při natáčení filmu Dark Tide a loni na podzim už tvořili nový žhavý pár Hollywoodu.

Berry byla v minulosti tři roky vdaná za baseballového hráče Davida Justice a následně za amerického zpěváka Erica Benéta. Halle má ze vztahu s kanadsko-francouzským modelem Gabrielem Aubrym tříletou dceru Nahlu Arielu Aubry, se kterou má Martinez téměř až otcovský vztah.

Reklama

Další články

Načítám