Hlavní obsah
Článek

Herečka Adéla Gondíková (50), Ivana Jirešová (47) nebo zpěvačka Monika Absolonová (47) a řada dalších českých tváří se rozhodla letos stoupnout před objektiv pro dobrou věc. Hned dva charitativní kalendáře zdobí dvanáctka oblíbených zpěváků a herců, kteří se nechali zvěčnit fotografem Jakubem Ludvíkem.

„S Jakubem se známe už sedmnáct let, byla jsem s ním fotit dokonce na Sardinii a v Amazonii a teď nás čeká další společná práce. Když přišla nabídka stát se tváří kalendáře, tak jsem okamžitě kývla, jsem ráda za jakýkoli projekt, který pomáhá a já ho mohu podpořit," řekla Super.cz herečka Ivana Jirešová. K kalendářích nadačního fondu ČESKÝ MOZEK pro příští rok se objeví vedle svých kolegů jako je Jiřina Bohdalová, Jiří Krampol, Pavel Trávníček a řada dalších.

„Pokud má nějaký charitativní projekt hlavu a patu, tak podporovat je třeba, když máme z čeho a můžeme. A nemusí to být zrovna finanční dary, pomůžeme i tím, že dobrou věc zviditelníme. A tady to mám ještě spojené s tím, že s Jakubem Ludvíkem už jsem několikrát fotil. Tak nebylo co řešit,“ dodal zpěvák Petr Kolář, který je v kalendáři vedle Moniky Absolonové nebo Michala Davida.

Reklama

Další články

Načítám