Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během natáčení rozhovoru si nám Gabriela Gunčíková (30) postěžovala, že začátky trénování role královny Kleopatry ve stejnojmenném muzikálu nebyly vůbec lehlé. Stříbrná Česko Slovenská SuperStar totiž musela absolvovat setkání před novináři v neupraveném kostýmu a paruce, která jí podle jejich slov vůbec neslušela.

„Vypadala jsem prostě jako transka," stěžovala si Gábina. „Neměli pro mě hned vhodnou paruku, a tak jsem vyfasovala paruku služebníka Ptolemája. Tahle postava má ale vypadat směšně a má vlasy sestříhané do tvaru ananasu. Když mi ji nasadili, vypadala jsem jako blbec. Říkala jsem si, že na takovou Kleopatru se přijde podívat jen blázen," vypráví jadrně zpěvačka.

Divadelní vlásenkářka naštěstí pro Gábinu v rekordním čase vytvořila paruku přímo na míru, se kterou je zpěvačka velmi spokojená. „Už jsem hezká a cítím se konečně dobře," řekla nám Gunčíková pár dní před premiérou. Jak to Gábině v kostýmu egyptské panovnice sluší, se můžou diváci přesvědčit na vlastní oči od 13. ledna, kdy má zpěvačka premiéru. Dejte si ale na čas, neboť zpěvačka bude hrát v představení jen něco přes měsíc. Už 26. února má muzikál derniéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám