Hlavní obsah
Článek

Předposlední finálový večer SuperStar přinesl mimo jiné vystoupení finalistů Česko Slovenské Superstar z roku 2009. Tato řada byla jednou z nejúspěšnějších. Vzešly z ní hvězdy jako Martin Chodúr (34), Monika Bagárová (29), Markéta Konvičková (29), Jan Bendig (30), Ben Cristovao (36), Miro Šmajda (35) nebo Leona Šenková (30).

Na jednom pódiu se jich po 12 letech sešlo 10, chyběl zmíněný Cristovao a Dominika Stará, která je v 7. měsíci těhotenství, a o emoce rozhodně nebyla nouze. Z talentovaných puberťáků vyrostli populární interpreti a hudebníci.

„Vůbec nikdo se nezměnil. Vypadáme pořád stejně a máme pořád stejně bláznivé nápady jako v šestnácti,“ svěřila Super.cz jedna z bývalých finalistek, zpěvačka Leona Šenková.

Po SuperStar se setkali na pár společných vystoupeních, ale některé kolegy a kamarády neviděla už roky. „Dlouho jsem neviděla třeba Thomase Puskailera nebo Nikoletu Balogovou, která žije v cizině,“ říká. „Bylo to velmi emotivní, srandovní a mám velkou radost, že nám produkce umožnila se setkat. Fanoušci se na nás podle reakcí moc těšili,“ rozněžnila se rockerka tělem i duší.

Finalisté byli z nečekaného setkání tak nadšení a dojatí, že spolu chtěli strávit co nejvíc času. Leona kvůli tomu málem přišla o svůj nezaměnitelný chraplák „Včera jsme si udělali malé posezení po 12 letech a málem jsem přišla o hlas, pěkně jsme si zazpívali. Byl to pro nás takový malý vánoční dárek a jsme za něj v této nelehké době moc vděční,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám