Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V desetidílném pokračování Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál… si Willie Garson (†57) zopakoval roli Stanforda Blatche. Slavnostního uvedení seriálu se už ale nedočkal. Herec v září bohužel prohrál boj s rakovinou slinivky. Na premiéře ho tak zastoupil syn Nathen (20).

Na Instagramu se podělil o snímek s hlavními hvězdami Sarah Jessicou Parker, Cynthií Nixon, Kristin Davis a Chrisem Nothem. Mladík přijal pozvání i na after party a podle popisku fotografie se skvěle bavil.

Jak se už diváci mohli přesvědčit, Garson se objevil hlavně v prvních dvou epizodách nového projektu. Jeho odchod byl pro kolegy velmi bolestivý.

Willie adoptoval Nathena v roce 2009 jako svobodný otec. Chlapci bylo tehdy sedm let. „Všechno proběhlo hladce, protože jsme to oba chtěli. Vždycky jsem si přál být otcem. Hrozně, hrozně moc,“ svěřil se tehdy Garson magazínu People.

Jediné, čeho herec litoval, bylo, že syna neadoptoval dříve, aby s ním mohl strávit víc času. Měli skvělý vztah a Nathena otcova smrt pochopitelně zasáhla.

„Jsem na tebe pyšný. Vždycky tě budu milovat, ale myslím, že je na čase, abys šel za vlastním dobrodružstvím. Vždycky budeš se mnou. Miluji tě víc, než si umíš představit, a jsem rád, že už máš klid,“ dojal sledující vyjádřením k tatínkově skonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám