Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Endál, kterého si všichni pamatují jako rošťáka Rosenheima z filmu Obecná škola, už zase lítá v průšvihu. Jako by mu nestačilo, že před několika lety skončil kvůli drogám za mřížemi. Teď mu hrozí, že se za katr vrátí znovu.

Obviněný je podle informací Krimi zpráv hned ze tří trestných činů. Poslední je přitom jen pár dní starý. Ve firmě v Liblicích u Českého Brodu spolu se svým kumpánem ukradli elektromagnetické ventily, které rozprodali a firmě tím způsobili škodu přes 170 tisíc korun.

„Čtyřiatřicetiletého pachatele jsme obvinili z přečinu krádeže, za což mu hrozí až pětileté vězení,“ řekla Věra Žídková, mluvčí kolínské policie, která se případem zabývá.

To, co z nadějného herce Endála vyrostlo, trápí hlavně jeho rodinu. „Byl to takovej pěknej kluk. A hlavně šikovnej,“ říká se smutkem v hlase jeho sestra. „Já se snažím, aby si spíš vydělal rukama. Víte, co si myslím? Že se to už tak veze, že se zaplácává dluh dluhem,“ uzavírá.

Reklama

Další články

Načítám