Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová (51) je doslova vzteky bez sebe. Důvodem je fakt, že ji nejmenovaný deník obvinil z toho, že skončila na mizině. Příčinou má být fakt, že dostala jen deset procent ze slíbeného honoráře ze zkrachovalého muzikálu Naháči. „Uvažuji o žalobě pro pomluvu,“ uvedla Daniela. Informace jsou totiž naprosto vycucané z prstu!

„V případě, že nestáhnete článek nebo okamžitě neupravíte titulek Šinkorová na mizině..., budu nucena podat na vás žalobu pro pomluvu. Profesně mě to velmi poškozuje,“ napsala do redakce Šinkorová, která tvrdí, že s ní nikdo z redakce nemluvil ani ji nekontaktoval.

„Na mizině nejsem a už vůbec ne v souvislosti s projektem Naháči a panem Bourou. Za všechny zkoušky i mnou odehraná představení jsem dostala zaplaceno v plné výši,“ uvádí Šinkorová. Ta totiž počítala s tím, že by představení nemuselo být úspěšné a tomu přizpůsobila smlouvu, takže jako jedna z mála dostala přesně tolik peněz, na které měla nárok.

„Nechápu, proč přišli s tak nesmyslnou informací. Vůči Daniele Šinkorové skutečně nemáme žádné závazky,“ uvedl k tomu producent díla Slávek Boura, podle něhož Naháči, kteří skončili čtrnáct dní po premiéře, neuspěli vzhledem k odstoupení hlavního investora od smlouvy a kvůli nepochopení diváky. Ti prý svým nezájmem ukázali, že nedokáží ocenit interaktivitu díla. Přesto již Boura pilně pracuje na druhém pokračování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám