Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už vás nebaví stále stejné fotky pořízené vaším starým fotoaparátem? Chtěli byste fotit zajímavé snímky, které se budou líbit vám i vašim přátelům? Přinášíme vám 5 tipů na super přístroje, které skvěle oživí vaše fotoalba. Nakupte je v prodejnách AARON a nemusíte ani dokupovat příslušenství. Získejte skvělé brašny, karty a programy na úpravu fotek zdarma! Tak neváhejte, ať svůj nový aparát ještě stihnete vzít na hory!

Zavřené oči na fotkách? Minulost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fotoaparát Canon Ixus 115 HS je překvapivě maličký a hravě se vejde do každé kapsy. To však nijak neubírá jeho kvalitě, ba naopak. S tímto přístrojem bez problémů vyfotíte noční scénu i bez stativu a inteligentní závěrka sama rozpozná vaše mrknutí a dokonce úsměv. Teprve potom objekt vyfotí. Konečně tak budete mít fotky, na kterých budete vypadat jednoduše skvěle. Pořiďte si Canon Ixus 115 HS v prodejnách AARON za úžasných 3 690 Kč a získejte 4GB kartu zdarma!

Kompaktní fotoaparát, který dohlédne opravdu daleko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste někdy fotili např. loď na moři? A také se vám stalo, že jste na fotce místo krásné plachetnice měli jen rozmazanou tečku? To se vám nemůže přihodit s přístrojem Canon PowerShot SX130 IS. Tento fotoaparát totiž disponuje 12násobným zoomem, a tak jeho oko opravdu dohlédne dál než byste čekali. Skvělou výhodou je také bleskově rychlé ostření a možnost natáčet video v HD rozlišení. Pořiďte si Canon Powershot SX 130 IS v obchodech AARON za skvělých 3 290 Kč a získejte 8GB kartu zdarma!

Něco pro hravé fotografy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi využíváte různých módů a režimů, které fotoaparáty nabízejí? Tak máme něco přesně pro vás. Před tím, než vyfotíte snímek, vytvoří Canon Ixus 220 HS čtyřsekundové video. Na konci dne tato krátká videa spojí v jeden film, který můžete přehrát svým přátelům při promítání fotek z dovolené. Uvidíte, že zblednou závistí. Pořiďte si Canon Ixus 220 HS v obchodech AARON za senzačních 4 190 Kč a vyberte si ze 3 různých barev!

Všechno v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chtěli byste skloubit výhody popsané výše do jednoho přístroje? Pak si pořiďte Canon EOS 600D. Tato zrcadlovka disponuje krátkými video sekvencemi před pořízením snímků, výklopným displejem, full HD videem, ale především kvalitou. Předností je také jednoduché ovládání, takže se nemusíte bát, že manipulaci se zrcadlovkou nezvládnete. Krásné fotografie s ní dokáže vytvořit každý! Pořiďte si Canon EOS 600D v prodejnách AARON za skvělých 16 690 Kč a získejte program Photoshop zdarma!

Další články

Načítám