Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedoucí Kanceláře prezidenta Miloše Zemana (77) Vratislav Mynář (54) se nevybíravě pustil do moderátorky pořadu 168 hodin Nory Fridrichové (46). Obvinil ji ze slídění kolem svého domu a hyenismu.

Stalo se to v době, kdy byl Miloš Zeman hospitalizován a prezidentská kancelář mlžila o jeho zdravotním stavu. Došlo to až tak daleko, že se Mynář ocitl v hledáčku policie a podával vysvětlení kvůli podezření ze zdržování hospitalizace či neposkytnutí nezbytné pomoci. On sám si teď postěžoval na mediální hysterii.

„Bál jsem se hlavně o rodinu. Děti ten kritický týden nechodily ven. Kolem domu se nám nepřetržitě pohybovala různá individua z řad novinářů. Chtěl bych vyzdvihnout Noru Fridrichovou z ČT, která u nás tábořila nejčastěji. Byl jsem svědkem, jak ukazovala, že mají dělat záběry do naší kuchyně,“ řekl v rozhovoru pro Idnes.cz Mynář.

Ta ale „šmírování“ Mynáře popřela. „Pan Mynář mluví jako paranoik. Kde má nějakou kuchyni, nevíme, a ani nás to nezajímá. Ptali jsme se ho, proč lže o zdraví prezidenta,“ napsala Super.cz Fridrichová, která narážela na mlčení a mlžení Hradu v době hospitalizace hlavy státu.

Mynář si ale s moderátorkou nebral servítky. „O své oblíbenosti u našich spoluobčanů se tahle parodie na novinářku přesvědčila sama v soutěži StarDance, kde ji vyhodili jako první. Slídění u našeho domu je prostě hyenismus. Myslím, že tu hysterii zapříčinila právě média,“ míní Mynář, který averzi vůči Fridrichové ani neskrývá.

Na to má moderátorka ČT jasnou odpověď: „Na mě má pan vedoucí pořád nějaké osobní nepěkné výroky a možná by se o tom měl s někým poradit, aby se mu ulevilo,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám