Hlavní obsah
Článek

Druhé těhotenství neprožívala Zuzana Stráská s lehkostí. Známou modelku a maminku dcery Emy zejména v prvních měsících trápily nevolnosti.

„Bylo mi pořád zle a nechuť k jídlu dlouho nekončila,“ svěřila se Super.cz blond kráska a jedním dechem dodala, že teď už se situace zlepšila a cítí se dobře. Maminka tříleté dcerky ale nepřestává být obezřetná, i vzhledem k pandemii.

Stráská se nám během posledního setkání svěřila, že si nechala prozradit pohlaví miminka. Informaci ale znají jen nejbližší. „Ema se kupodivu těší, uvidíme, jestli bude žárlit, nebo bude pečovatelka. Na mně je teď donést v pořádku mimi do finále, což je největší strach vzhledem k mému prvnímu předčasnému porodu,“ říká Zuzana.

S modelkou jsme se setkali na zkoušce nové kolekce udržitelných kousků Circular Design Story. „Brala bych všechny mini šaty, kdybych je oblékla. Jsou ideální třeba na premiéru filmu, vánoční večírek nebo štědrovečerní večeři,“ míní Zuzana, která si přece jen vybrala. „Nejvíc se mi však líbil oblek, který mám na sobě, a pánský oversize béžový kabát. Vzala jsem tedy o číslo větší a břicho do kalhot zapnula,“ libovala si milovnice módy Stráská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám