Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Počátkem října zahájila ambasadorka Panasonic Beauty Care Dara Rolins letošní novou kampaň věnovanou péči o krásu. Dara Rolins se s námi podělila o tajemství přirozeně zářivých a zdravých vlasů. Tkví v její každodenní péči.

„S hydratací vlasů mi pomáhá fén z řady technologie Nanoe od Panasonic, který při vysoušení vlasy zbytečně nezatěžuje nadměrným teplem, takže je ani nepoškozuje,“ uvedla Dara Rolins.“ Šikovný fén je vylepšený o ionty, které vlasy hydratují. „Tajemství dokonalosti a krásy je láska k sobě sama,“ vysvětlila tvář kampaně Dara Rolins, která nedá na své pomocníky v péči o krásu dopustit. „Je to srdeční záležitost“ doplnila Dara Rolins.

Foto: Panasonic
Fén z řady technologie Nanoe pro krásné vlasy.

Krásné vlasy a zářivý úsměv

„Součástí ambasadoringu jsou tři rozlišné kampaně v péči o krásu,“ dodala Dara Rolins, která vyjma zdravých vlasů dohlíží i na produkty, které se starají o zdravý chrup nebo perfektní pokožku po celém těle.

Foto: Panasonic
Ambasadorka Panasonic Dara Rolins

Dentální péče má prokazatelné účinky v kombinaci s péčí, kterou vyjma sonického kartáčku, doplňuje ústní sprcha. Nejčastěji ji ocení zejména parodontální pacienti, ale i ti, kteří by rádi svou rutinní péči posunuli o krůček dál.

Další články

Načítám