Hlavní obsah
Článek

Holandská moderátorka a modelka Sylvie Meis (43) nadále prožívá se svým druhým manželem Niclasem Castellem (43) hotové líbánky. Sylvie se za německého umělce vdávala loni v září. Veselka se konala v resortu Villa Cora v italské Florencii. Manželé jsou pořád jako dvě zamilované hrdličky, které si užívají každou volnou společnou chvilku.

Naposledy je fotografové zastihli na dovolené v Miami. Moderátorka má pořád figuru modelky a je vidět, že na své postavě tvrdě maká. Sexy čtyřicátnice po boku druhého manžela viditelně celá kvete a v bikinách jí to moc sluší.

První manželství s nizozemským fotbalistou Rafaelem van der Vaartem přitom skončilo pro modelku neslavně. Po jeho boku Sylvie strávila osm let a konec manželství nebyl zrovna idylický. Rafael se totiž spustil s nejlepší kamarádkou své ženy, a to neměl dělat. Ještě předtím Sylvie záletnému fotbalistovi odpustila facku, kterou jí uštědřil po jedné bujaré silvestrovské noci.

Rozvod byl tak nejlepším řešením a dnes jsou oba šťastní po boku nových protějšků. Společně mají patnáctiletého syna Damiána.

Reklama

Další články

Načítám