Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne, přítelkyně Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy Veronika Nová nemusí mít strach, že by si její milý dělal zálusk na někoho jiného. To se jen Ruda spolu s Janem Antonínem Duchoslavem, kterému se nedávno narodil druhý syn, zúčastnili natáčení nového klipu recesistické hudební skupiny Tři sestry Banditos. A právě v něm oba touží po vnadné blondýně Růže.

Ruda a Jan byli přizváni k natáčení klipu k písni „DáDáDá, Růža ti dá“, v němž kapela Tři sestry Banditos spojila příběhy z textů Lou Fanánka Hagena „Dá dá dá“ a „Průša je úchyl“.

A na role, které jim připadly, jen tak nezapomenou. Jan Antonín Duchoslav se totiž ujal postavy úchyla Průši a Ruda si zahrál sám sebe - Rudu z Ostravy. „Ty banditi mi dali kulovnicu ku palici a bo to zrobim ja a nebo to zrobi iny cip. Tož nebylo zbyti, kurde,“ řekl Ruda. „Úchyla jsem hrál poprvé, ale s Růžou jsem si to dokonale užil,“ smál se Duchoslav.

Kromě známých tváří Rudy a Jana si v klipu zahráli také zpěvačka Lucie Čučelína v roli Růži a zpěvák Vlasta Krákor Roflík, který ztvárnil Průšova kamaráda.

Reklama

Další články

Načítám