Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před objektivem nebo na přehlídkovém mole není Lucie Šlégrová (42) žádnou začátečnicí. Vítězka soutěže krásy z roku 2005 tentokrát nefotila sama, ale i se svou rodinou. Před objektivem pózovala trojnásobná maminka s manželem, hokejistou Jiřím Šlégrem a jejich nejmladším synem Ronem.

Ten letos slavil první narozeniny, a jak nám Lucka prozradila, na vánoční svátky se s jejich benjamínkem už těší. „Loňské Vánoce už Roník trochu vnímal, ale ty letošní už to bude o něčem jiném. Bude vnímat vše, co dostane,“ řekla Super.cz modelka, která už pořídila i vánoční dárky.

„Máme pro něho velké překvapení, dostane autíčko, které si bude moct sám řídit,“ svěřila modelka, která má doma ještě syny Roberta (15) a Richarda (13).

„Velcí kluci se letos také těší na Vánoce, hlavně ten prostřední počítá každý den do Štědrého dne. A já se nedivím, po tom roce, který byl takový divoký,“ dodala modelka, která je poslední rok především maminkou, na přehlídková mola a před objektiv se ale stále ráda vrací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám