Hlavní obsah
Článek

Má Českého lva, byla terčem sexuálních fantazií Zdeňka Svěráka (88) ve Vratných lahvích. Ale nesvlékla se jen tam. Její hrudníček si detailně mohli prohlédnout i diváci filmu Protektor, za který byla oceněna. Navíc se za peníze obnažila i pro Pavla Páska, bývalého mecenáše Ivety Bartošové. Poznáte, o koho jde?

Dívkou na fotografii pro kalendář Tichý svět 2012 na podporu Tiché kavárny, v níž obsluhují takřka výhradně neslyšící spoluobčané, je nová hvězda českého filmu Jana Plodková (30). Právě ona ve Vratných lahvích hrála servírku „Čárkovanou“, která se ve scénách z kupé, jež znázorňovaly Svěrákovy sexuální fantazie, pěkně odvázala.

A byla to ona, kdo se za honorář, který se prý pohyboval kolem sta tisc korun, svlékla do kalendáře Banco casina Pavla Páska. Jana se předloni rozhodla odletět za oceán, protože ji tu nedržely pracovní nabídky ani soukromý život. Byla krátce po rozchodu, v současné době podle našich informací chodí s Filipem Žilkou, majitelem firmy vyrábějící originální brýle, pro níž také nafotila reklamní kampaň.

Fotografie z kalendáře patří ale k těm nejoriginálnějším v její kariéře. Janu by na snímku poznali snad její nejbližší, kteří ji znají dokonale.

Reklama

Další články

Načítám