Hlavní obsah
Článek

V show Česko Slovensko má talent není nouze o opravdové talenty a dechberoucí vystoupení, která nadchnou diváky i porotu. Diana Mórová (54), Marta Jandová (49), Jakub Prachař (40) a Jaro Slávik (49) však v castingových kolech sledovali i účastníky, kterým sice scházel talent, ale rozhodně jim nechybělo sebevědomí a odvaha na to, předstoupit před publikum, ač jejich pokus o umělecký výkon skončil v tom lepším případě „vybzučením“ od poroty, a v tom horším pořádným trapasem.

Už poněkolikáté to v Talentu zkoušel Jeffy Boy, kvůli kterému Marta Jandová málem smíchy spadla ze židle. U kadeřnice Márie z Liptovského Mikuláše, jež se pokusila interpretovat píseň od Anety Langerové, už ale jen nevěřícně kroutila hlavou a sahala po bzučáku.

Už popáté to v Talentu zkoušel také Radim se svou verzí Karla Gotta. S písní Dám dělovou ránu „dal ránu“ spíše porotě přímo do jejich uší. Pohádky tisíce a jedné noci se na pódiu prostřednictvím tance pokusila vyprávět i svérázná břišní tanečnice z Trutnova. Její natřásání tukových polštářů ale nemělo šanci uspět stejně jako podivné vystoupení pana Romana.

Na nejbizarnější momenty z letošního Talentu se podívejte ve videu. Finále show se skutečnými talenty poběží na webu televize v sobotu, Prima ho pak odvysílá ze záznamu v neděli.

Reklama

Další články

Načítám