Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) asi v úterý odpoledne přemýšlela vším možným, jen ne hlavou. Jinak by se jí nemohlo stát, že dovolí, aby si její roční syn Max hrál s klíči od vozu a nakonec se v autě i zamkl. Vyděšená matka prominentního děťátka rychle zavolala policii a také hasiče.

"Dnes krátce před čtvrtou hodinou odpolední vyjížděli pražští policisté k případu uzamčeného dítěte ve vozidle v Praze 5 na Arbesově náměstí. Podle původních informací si osmatřicetiletá majitelka vozidla zapomněla klíče od vozu uvnitř, kde měla i své asi roční dítě. Protože se jí ale nepodařilo dostat zpět do vozidla, na místo vyjeli ihned i hasiči, kteří se souhlasem majitelky rozbili okno vozu, které si následně zabezpečila," uvedla tisková mluvčí pražské policie Jana Rösslerová pro VIP zprávy televize Prima, které na případ upozornily jako první.

Simona Krainová se ke svému neopatrnému chování nechtěla vyjadřovat. "Všechno je v naprostém pořádku. Myslím, že je zbytečné to komentovat. Nic se neděje," řekla stručně. Její manžel byl sdílnější. "Nevím, asi se rozhodl, že chce jet za kočkama dřív, a ještě si uvědomil, že nemá řidičák. Zmáčkl si zámek," uvedl Karel Vágner.

Snad si příště Simona dá pozor, co dává svému zvídavému kloučkovi na hraní...

Reklama

Další články

Načítám