Hlavní obsah
Článek

Kdybychom nevěděli, že seriál Druhý dech byl natočen už před 24 lety, asi by se dalo počítat s tím, že se Naďa Konvalinková (73) s Vladimírem Kratinou poučili z naší kritiky jejich nejděsivější erotické scény všech dob. V druhém dílu seriálu z prostředí jednotného zemědělského družstva totiž herečka konečně odvážně rozepnula župánek a nechala vykouknout na světlo boží své bujně tvarované ňadro. Podívejte se sami na videu, zda jí to seklo!

Zatímco však v první milostné scéně chtěla umlčet upovídaného Kratinu nabídkou kvalitního sexu, nyní ho jen vyprovokuje a pak mu sdělí, že tentokrát se na socialistické splynutí duší necítí. Místo toho si nechala vyprávět o tom, jak pojedou k moři. Bylo to povídání plné kufrů.

"Napřed budeme stát šíleně dlouhou frontu před Čedokem. Budeme balit ze skříní do kufrů. To bude zmatek," vysouká ze sebe Kratina, který měl možná nejen podle scénáře v tu chvíli hlavu plnou naprosto jiných věcí. Jak celá scéna dopadla, na to se mohou diváci podívat ve středu od dvaceti hodin na Nově, která seriál reprízuje. A už jen název dílu, Seno a stáj, v některých divácích může vzbuzovat mnohá očekávání...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám