Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Slavné ženy vědí, jak se vyhnout předvánočnímu shonu, a poradí i vám. Na jediném místě pořídíte dárky, a ještě vám zbude čas nechat se hýčkat. Užijte si letošní svátky krásná a odpočatá jako ony.

Přestože české ženy patří k nejkrásnějším na světě, průzkumy ukazují, že jim stále chybí sebevědomí. Cesta ke spokojenějšímu já může začít na klinice estetické medicíny, a proto není žádným tajemstvím, že spousta žen si přeje najít pod stromečkem poukaz na estetický zákrok, který jim pomůže k hezčímu dekoltu nebo pevnější postavě.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Simona Krainová na Klinice YES VISAGE

Dárky jako VIP

Podobné starosti se nevyhýbají ani známým tvářím, které v tomto případě spoléhají na profesionální přístup Kliniky YES VISAGE. Simona Krainová nedá dopustit na plazmalifting a Lucie Bílá pravidelně podstupuje komplexní preventivní vyšetření. Aby to nejlepší dopřály také své rodině, nadělí jim vánoční poukazy. Udělejte to letos také tak a k zakoupeným poukazům navíc získáte velké bonusy zdarma až za 5 500 Kč. Bonus můžete opět někomu darovat nebo si ho schovat pro sebe.

Více se dozvíte na webu Kliniky www.yesvisage.cz/vanoce.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Lucie Bílá na Klinice YES VISAGE

Elixír mládí objeven

Hitem letošních Vánoc se stal i přezdívaný elixír mládí v podobě 100% čisté kyseliny hyaluronové. Díky pravidelnému používání přípravku HYALURON ELIXIR či HYALURON ELIXIR SERUM se budete nejen cítit, ale i vypadat viditelně mladší, pleť bude hydratovaná, pružná a zářivá, vrásky zjemněné, vlasy a nehty posílené. Tento zázrak objevily už i Lucie Bílá, Iva Kubelková, Tereza Kerndlová, Andrea Kalivodová, Nikol Moravcová či Petra Křivková-Svoboda.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Petra Křivková-Svoboda, Nikol Moravcová a Tereza Kerndlová na Klinice YES VISAGE

Tip pro vás na dárek s bonusem:

Svůdné křivky, štíhlejší figura, pleť bez vrásek nebo nová prsa? Darujte pod stromeček krásu a zdraví ve formě poukazů na Kliniku YES VISAGE, oceněné vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení v Česku. Z více jak 300 služeb, od těch kosmetických až po výkony vyžadující lékaře, si vybere každý. Rozmazlete blízké stejnými špičkovými službami, které využívá například Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová či Iva Kubelková. Jako bonus při nákupu dostanete další poukaz zdarma až za 5 500 Kč. Více informací najdete na: www.yesvisage.cz/vanoce

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Iva Kubelková na Klinice YES VISAGE

Podívejte se, proč největší klinice estetické medicíny a plastické chirurgie v Česku a na Slovensku věří i známé české a slovenské celebrity:

Zdravice

Další články

Načítám