Hlavní obsah
Článek

Narodila se teprve nedávno, ale momentálně je nejslavnějším dítětem světa. Řeč není o nikom jiném, než o novorozené dceři zpěvačky Beyoncé (42) a rappera Jay-Z Blue Ivy Carter. Pro dítě slavných rodičů, kteří dohromady vlastní obrovské jmění, je těžké kupovat něco, co by tolik očekávané dítko již nemělo, a tak se kamarádka Beyoncé z dětství, zpěvačka Kelly Rowland, rozhodla dítko obdarovat něčím vtipným a zároveň pořádně stylovým. Malé Blue tak pořídila zelené body s podobiznou Boba Marleyho.

Rowland zašla do obchodu s dětským zbožím Lucky Wang v New Yorku a roztomilý obleček pořídila za 22 dolarů (440 korun). Zdá se, že v Bobovi se zhlédla i samotná Kelly, jelikož její dlouhé kudrnaté vlasy vzdáleně připomínaly legendární Marleyho dredy.

Zpěvačka, jež v minulosti s Beyoncé zpívala ve skupině Destiny’s Child, měla na spěch. Z obchodu vyrazila jako střela a nejspíš měla namířeno přímo ke šťastným rodičům, kteří v tu dobu ještě pobývali v porodnici Lenox Hill Hospital na Manhattanu vzdáleném od obchodu necelých šest kilometrů. Jay-Z tam údajně své drahé polovičce zamluvil celé patro, což ho vyšlo na 1,3 miliónu dolarů (26,2 miliónu korun).

Reklama

Další články

Načítám