Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná moderátorka Nikol Moravcová (36), o které Super.cz jako první informoval, že se rozešla s přítelem, asi dlouho bez partnera nezůstane. Aby také byla sama! Tahle půvabná dívka teď ohromuje zástupy mužů. "Po zveřejnění vašeho článku se doslova strhla nabídka pánů s pozváními na kafe," řekla nám sexbomba Nikol. Podívejte se do naší fotogalerie, ve které neohroženě ukazuje svá bujná ňadra.

"Pánové se mi na Facebooku ozývali vždy, ale teď jsou mnohem odvážnější. I ti, do kterých by to neřekla," svěřila se kráska, která si pro účely sebeprezentace nechala udělat nové snímky uznávaným fotografem Michalem Skramuským. "Jde o fotky, které jsem potřebovala přidat do svého portfolia předtím, než odletím do Spojených států. Chybělo mi něco barevného, pěkně nafocená fashion. S Michalem jsem už několikrát fotila a vždy to dopadlo na jedničku," chválí autora snímků herečka, modelka a moderátorka v jedné osobě.

"Styling vlasů jsem si dělala sama, takže jsem je při focení musela rozfoukat, abych zakryla chyby," směje se. Do země neomezených možností zamíří už za pár týdnů a přemítá, zda tam udělá takovou kariéru, aby se opravdu už do Česka nemusela vracet. "Jediné, co tam můžu fotit, je móda. Plavky už rozhodně ne, to si připadám jako parodie na modelku," dodává zbytečně skromná blondýnka, o níž se doma sní statisícům mužů.

Reklama

Další články

Načítám