Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Filip Rajmont, kterého televizní diváci znají jako Otíka v seriálu Ulice, promluvil o tom, proč byl odejit z učitelské pozice na DAMU. Místo ho stál vztah se studentem.

„Vyučoval jsem a blíž jsem se kamarádil s jedním ze studentů, se kterým jsem pak sedm let žil. A to se nehodí. To na školu nepatří, tak jsem z té školy odešel. Oni mě teda vyhodili, ale můžu říkat, že jsem odešel, líp to zní,“ řekl Rajmont Honzovi Dědkovi v jeho talk show 7 pádů.

Zveřejnil i jméno dotyčného. „Byl to Ivan Lupták,“ řekl. „Seznámili jsme se, když jsem zkoušel hru Jak je důležité míti Filipa. On zkoušel hru, já jsem tam přišel jako odborný asistent.“

První vztah dle svých slov prožil s nynějším šéfem činohry Národního divadla Danielem Špinarem.

Filip Rajmont pochází ze známé divadelnické rodiny. Jeho pradědečkem byl operní pěvec Emil Burian, dědečkem pak básník, hudebník, publicista, herec E. F. Burian. Je synem herečky Kateřiny Burianové a režiséra Ivana Rajmonta.

„Po dědečkovi jsem zdědil podobu a sklon k tloustnutí. Po otci jsem taky zdědil tloustnutí. Nemusel jsem se stát hercem, ale stalo se,“ dodal Rajmont.

Reklama

Další články

Načítám