Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá Candice Kloss podstoupila už tolik zákroků v obličeji, že si ani nevzpomíná, jak vypadala dřív. Newyorčanka proslula jednak svou touhou proměnit se v panenku Barbie, ale i tím, že je členkou Mensy a má IQ 137.

S proměnou obličeje začala v roce 2019 a vrazila do ní už skoro 330 tisíc. Umělý vzhled ji ale nyní přestal bavit a touží zase vypadat “normálně“.

„V září jsem si nechala odstranit výplně ze rtů, tváří a čelisti. Uvědomila jsem si, že tyhle úpravy mému vzhledu nesvědčí. Bylo jich moc a vypadala jsem starší,“ vysvětlila, co stálo za změnou postoje.

„Spousta mladých žen si nechává dělat výplně, aby vypadaly mladší, ale neuvědomujeme si, že zacházíme příliš daleko. Léta jsem vypadala uměle, ale teď chci být přirozeně krásná,“ dodala.

Když Candice začala s proměnou, byla v šoku i její rodina. Změna od jejího původního vzhledu je opravdu markantní, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. Její rodiče proto vítají, že se hodlá vrátit ke svému přirozenému já.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám