Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagram je plný modelek a influencerek s dokonale útlými pasy. Ne vždy ale jejich fotky odráží realitu. Influencerka Natasha Sandhu, která se mimo jiné zabývá tématem duševního zdraví, upozorňuje na fakt, jak snadno lze sledující na sociální síti oklamat.

Podělila se o snímky svého těla v prádle, a zatímco nalevo je vidět její celulitidu a špíčky, na fotce napravo je kůže hladká a bříško ploché. Fotky pořídila hned po sobě. Že to není možné? Čtěte dál.

„Stejné tělo, ten samý den. Jediné, co jsem udělala, bylo, že jsem posunula telefon o několik centimetrů, abych zachytila sluneční světlo, a zvedla ho výš, abych zajistila úhel, který postavě víc lichotí. K tomu jsem se narovnala,“ popsala, v čem tkví kouzlo.

„Sdílet tohle srovnání pro mě bylo těžké, protože jsem nikdy neměla celulitidu. Až do nedávna. Je to něco, s čím se teprve sžívám a sama si na to musím zvyknout,“ nechala se slyšet modelka.

„Všechno je o úhlu pohledu. Stejně jako u těchto fotek. Stejné tělo, jiný úhel. Ani jedna není lživá, jde jen o to, jak se vidíte sami,“ doplnila s tím, že by všichni měli především milovat svá těla, a to ze všech úhlů.

V komentářích jí fanynky vzdávaly hold za to, že se díky ní cítí o něco lépe. „Jsi skvělá, díky tobě si zase připadám normální,“ shrnula za všechny jedna z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám