Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před objektivem se dcera prezidenta Kateřina Zemanová příliš často neobjevuje. Tentokrát ale udělala výjimku. Patronka projektu Anděl mezi zdravotníky kývla na focení charitativního kalendáře.

„Vzhledem k tomu, že jsem patronkou soutěže Anděl mezi zdravotníky již podruhé, tak jsem na focení kalendáře s panem primářem Tomášem Mičou kývla. Nikdy jsem žádný kalendář nefotila a moc jsem si to užila. Děkuji všem zdravotníkům za jejich práci, velmi si jich vážím,“ říká Kateřina Zemanová, která na stránkách kalendáře, jehož účelem je zviditelnit lidi pracující ve zdravotnictví a službách, pochopitelně nebyla jediná.

Do focení se pustil například i herec Jiří Krampol (85) s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou (71), zpěvák Marian Vojtko (51), jeho kolegyně z branže Natálie Grossová (21) nebo modelka Jitka Boho (32), s níž před objektivem fotografa Jiřího Hermana mladšího pózoval letošní vítěz klání, porodník a gynekolog z podolské porodnice MUDr. Patrice Awonseba Baba Musah. Kdo vše se v kalendáři objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám