Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři páry z reality show Svatba na první pohled se po konci experimentu rozhodly, že to spolu potáhnou i dál. Produkce si pro ně navíc připravila předčasné vánoční překvapení. Všichni společně vyrazili na horskou chalupu, kde si užívali zimní radovánky i pravou vánoční atmosféru.

Jarda, Michal a Petr si udělali čas i na „chlapskou drbárnu“. Zatímco jejich polovičky Mirka, Klára a Romana vařily, kluci si dopřávali relax ve vířivce. A pěkně své partnerky stihli probrat. Jarda připustil, že to má s temperamentní Romanou jako na horské dráze.

„Romča je chvilku takováhle a během vteřiny dokáže být úplně jiná, to bych ji byl schopnej klidně skopnout ze schodů, během vteřiny z nuly na sto,“ prohlásil s nadsázkou s tím, že už má na takové obrovské obraty alergii. „Ale na druhou stranu, když je milá, tak je to zlatíčko k sežrání,“ rozněžnil se nakonec.

To Mirka a Petr na svém vztahu nadále pracují. „Postupem času jsem zjistil, že Mirka je založená na vybudování pevných vztahů. V ten moment jsem si uvědomil, že když tady pro ni budu, budu se snažit a do ničeho ji netlačit, třeba si časem sama uvědomí, že by to nějakým způsobem mohlo fungovat,“ míní Petr. Ale ani on to nemá ideální.

„Máme se rádi, jenom tam není to, co by tam mělo bejt, jsme ve fázi budování. Tím, jak je Miri občas impulsivnější, a tím, že to ne úplně dobře snáším a špatně se mi na ro reaguje, tak v tom vidím úskalí,“ připustil Petr.

To učitelský pár Klára a Michal nadále prožívá idylku. „Žijeme spolu plnohodnotný partnerský život,“ potěšila experty nevěsta Klára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám