Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Darovat pod stromeček vánoční dárek, který nejen potěší, ale zároveň bude pro obdarovaného i užitečným pomocníkem, může být občas oříšek. Máme pro vás tři tipy na trendy dárky, které by letos pod vánočním stromkem neměly 100% chybět.

Chytré hodinky v klasickém designu

Tyhle chytré hodinky nadchnou každého vyznavače moderního způsobu života. Přitom nemusí rezignovat na eleganci klasického stylu. Unisex hodinky Amazfit GTR 3 Pro se pyšní kulatým tělem z lehkého hliníku. Hned čtyři nejdůležitější metriky zdraví si zobrazíte na jedno kliknutí. Extrémně silná výdrž baterky pak potěší každého, kdo někdy zažil vybití hodinek v tu nejméně vhodnou chvíli. Velkým benefitem je také ovládání hudebních aplikací přes hodinky GTR 3 Pro a možnost telefonování skrz sluchátka PowerBuds Pro.

Sluchátka PowerBuds Pro

Tohle nejsou obyčejná hudební sluchátka. Amazfit PowerBuds Pro nabízí mnohem více. Pracujete hodně na počítači? Sluchátka dokáží detekovat úhel držení krční páteře a připomenou vám, že je čas se narovnat nebo šíji protáhnout v rytmu, kterou vám začnou přehrávat. Pro vaše bezpečí při poslechu hudby můžete aktivovat režim Thru, díky kterému uslyšíte vnější svět kolem sebe. Kdykoliv přepněte na režim potlačení hluku jediným stisknutím tlačítka. Monitoring srdeční frekvence při cvičení, režim pro ochranu sluchu a 3 mikrofony s potlačením šumu jsou jen část toho, co tato sluchátka nabízí.

Osobní váha pro zdravý životní styl

Dostat pod stromeček osobní váhu může vypadat jako provokace a špatný vtip, ale divili byste se, kolik lidí si přesně tuhle věc k Vánocům přeje. Chytrá osobní váha Amazfit Smart Scale umí změřit 16 tělesných metrik včetně procenta tělesného tuku, svalové hmoty i obsahu vody. Váha využívá pokročilé algoritmy, na základě kterých je schopna spočítat vaše BMI a doporučit denní příjem kalorií. Zajímavou funkcí je také balanční test. Váhu snadno propojíte s chytrým telefonem a aplikací Zepp pomocí Bluetooth nebo Wifi.

Další články

Načítám