Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá playmate Jenna Bentley (31) sekla se sexem. Modelka tvrdí, že s žádným mužem nespala už dva roky a sex jí prý vůbec nechybí. Dokonce si bez něj dokáže představit život.

„Neměla jsem sex s mužem tak dva roky. Klidně se spokojím s myšlenkou, že plním fantazie druhých,“ nechala se slyšet na sociální síti, kde láká převážně na svoje umělé křivky.

Přiznává ale, že po pauze je znovu připravená randit. „Až do nedávna jsem necítila žádnou sexuální potřebu, ale to se v poslední době mění. Jsem z toho nadšená,“ přiznává.

Než se z ní v 18 letech stala playmate, byla Jenna výhradně heterosexuální. Svou orientaci ale od té doby přehodnotila a dnes se charakterizuje jako pansexuální.

Jenna kromě jiného proslula svou závislostí na plastikách. Podstoupila jich minimálně 14, přestože jí už při té první šlo o život.

Operace nosu se zvrtla a modelka se málem udusila krví. To jí ale neodradilo. Nos si pak nechala upravit ještě jednou, následovaly tři plastiky prsou, liposukce boků a břicha, brazilský lifting zadku i několik liftingů a jiných úprav v obličeji.

Myslíte si, že jsou Jenniny výroky o sexu pravdivé? Hlasujte v naší anketě.

Věříte modelce, že dva roky neměla sex?
Ano, je to možné.
33,9 %
Ne, tvrdí to, aby byla zajímavá.
66,1 %
Celkem hlasovalo 15118 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám