Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že má zpěvačka Pink (44) srdce ze zlata, není novinkou. Tentokrát splnila přání své skalní fanynce Diane Berberian (63), která bohužel trpí nevyléčitelnou formou rakoviny kostí. S Diane se spojila prostřednictvím videohovoru.

O střípky z emotivního rozhovoru se zpěvačkou se Berberian podělila na sociálních sítích. Pink jí vzdala hold za její odvahu, optimistického ducha a ochotu pomáhat druhým navzdory fatální diagnóze.

Diane je atletkou, celý život běhá maratony, věnuje se nejrůznějším sportům a trénuje ostatní. A ve sportu jí nezabránila ani nemoc. Díky pozitivnímu přístupu a charitativní činnosti je velkým vzorem pro ostatní.

„Pořád říkám, že pomalu stoupám do nebe. Dláždím si cestu a u toho se snažím dosáhnout všeho, co chci,“ uvedla Diane s tím, že zpěvaččinu muziku nade vše miluje. Její písně prý poslouchá každé ráno, a zvlášť když závodí.

Berberian aktuálně žije v domově pro nemocné. Tvrdí, že prožila život naplno, a to po všech stránkách. Se smrtí je prý smířená. Na závěr rozhovoru pak statečná fanynka na Pink apelovala, aby se nikdy nevzdávala a nepřestala se svou muzikou. To jí zpěvačka slíbila.

Pink má bohužel s rakovinou své zkušenosti. Zákeřné nemoci teprve před pár měsíci podlehl její tatínek Jim Moore, ke kterému měla celý život velmi blízko. Válečný veterán prohrál boj s rakovinou prostaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám