Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pozdně podzimní i zimní počasí z nás vysává poslední zbytky energie načerpané přes léto. Únava a úbytek sil jsou pro tyto dny typické, nicméně nemusí tomu tak být. "V naší firmě se to sešlo tak, že zde pracují jenom chlapi. Všichni jsme nedávno na základě doporučení začali užívat tento potravinový doplněk obsahující Zázvor černý, který u nás dosud nebylo možné koupit. Můžeme potvrdit, že jsme nabytím nové energie potěšeni nejen my sami, ale i naše polovičky. Přejeme všem chlapům, aby STRONGMANworld, jehož je Zázvor černý hlavní složkou, dostali jako vánoční dárek", prozradil nám Rostislav Janků, jednatel společnosti HERBAL WORLD.

Co je vlastně Zázvor černý?

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Zázvor černý neboli Kaempferia parviflora znají obyvatelé Východu více jak 1000 let jako bylinu s výjimečnými účinky, které byly dosud západnímu světu skryté. Jako přírodní antioxidant působí příznivě na škodlivé volné radikály a tzv. oxidační stres, který hraje roli nejen při celkové únavě organismu a stárnutí. Poprvé k dostání i na českém trhu!

STRONGMANworld – speciálně pro muže, doporučuje Marek Peksa

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Jedná se o potravinový doplněk určený speciálně pro muže. Čistě přírodní cesta k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů, podpora mužství a nabytí sebevědomí v každém věku. STRONGMANworld, jehož hlavní složkou je Zázvor černý, tvoří další byliny považované za Svaté grály asijské medicíny – kořen Kozince blanitého, který se podílí na přirozené obranyschopnosti imunitního systému, výrazně podporuje činnost ledvin a močového měchýře a také normální funkci kardiovaskulárního systému. Kořen Ženšenu pravého pak příznivě působí na celkovou vitalitu, libido a sexuální zdraví a přispívá k duševní výkonnosti a udržení zdravého krevního oběhu.

Měsíční kúra a MAXI balení STRONGMANworld za zvýhodněné ceny

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

MĚSÍČNÍ KÚRA - 200 kapslí + 100 kapslí zdarma. MAXI BALENÍ - 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma. STRONGMANworld je kromě jiného držitelem certifikátu GMP (Good Manufacture Practice), jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky. Garantuje 100% kvalitu surovin i jejich šetrné zpracování.

Limitovaná edice STRONGMANworld potravinový doplněk + spodní prádlo

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

100 kapslí a trenýrky (stejné jako na fotografii). Pouze omezené množství 100 ks!

Další články

Načítám