Hlavní obsah
Článek

Na společenské večeři pořádané u příležitosti uvedení potravinového doplňku IMUNworld na český trh se sešli vzácní hosté a známé osobnosti. Na vlně účinků rostlinky Právenka latnatá se nesli mistr etikety Ladislav Špaček, muzikálová diva Michaela Štiková, moderátorka a herečka Eva Decastelo, Muži roku Lukáš Vyšehrad, Martin Gardavský a Dominik Chabr, modelka Kateřina Wohlmann Votavová, zpěvák Martin Schreiner, moderátor Petr Vojnar, juniorský mistr světa v desetiboji František Doubek a další hosté.

A co je vlastně Právenka latnatá?

Foto: HerminaPress
Více

Foto: HerminaPress

Komerční sdělení

Ačkoli se u nás jedná o úplnou novinku, kterou zná jen hrstka odborníků, ve světě se stala Právenka latnatá (Andrographis paniculata, Měkýn latnatý) velkým hitem a nedostatkovým zbožím. Česká společnost HERBAL WORLD včas vsadila na svůj instinkt a má dostatečné množství této plodiny pro zákazníky v celé Evropě. Již před mnoha lety se tato plodina stala nedílnou součástí života většiny Skandinávců, kteří si ji oblíbili pro její přispívání k normální funkci dýchacího systému. V čem je však její hlavní síla? Úspěšná cesta k posílení OBRANYSCHOPNOSTI - IMUNITNÍHO SYSTÉMU, ODOLNOSTI a normální činnosti JATER, jelikož dle vědeckých studií je Právenka latnatá 15x účinnější než ostropestřec!

IMUNworld - doporučuje Eva Decastelo, ambasadorka

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Potravinový doplněk IMUNworld je určený pro ženy i pro muže, jeho jedinou složkou je Právenka latnatá, používají se její následně drcené listy a kořeny, v některých případech i celá rostlina. Dlouhá historie právenky sahá až do asijských kultur. Užívání jako takové pochází z Ajurvédy a zmiňují se o ní ve staré čínské medicíně i v Indickém lékopisu. Jde o ANTIOXIDANT a vedle hlavní přednosti vedoucí k posílení OBRANYSCHOPNOSTI - IMUNITNÍHO SYSTÉMU, ODOLNOSTI a k normální činnosti JATER, PROČIŠTĚNÍ přispívá i k normální funkci DÝCHACÍHO SYSTÉMU, TRÁVENÍ a OBĚHOVÉ SOUSTAVY. Udává směr k normální hladině GLUKÓZY V KRVI a stavu KLOUBŮ. U žen přispívá k PREMENSTRUAČNÍMU a MENOPAUZÁLNÍMU komfortu. IMUNworld je opatřen certifikátem o zdravotní bezpečnosti na základě analýzy od akreditované laboratoře Státního zdravotního ústavu v Praze. A zároveň vlastní certifikát GMP (Good Manufacture Practice), jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

Měsíční kúra a rodinné balení za zvýhodněné ceny

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

Originál obsahující byliny a plodiny pěstované na plantážích v jižní Asii, v současnosti dostupný pouze u nás! 100% garance kvality.

Měsíční kúra

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

MĚSÍČNÍ KÚRA - 200 kapslí + 100 kapslí zdarma.

Rodinné balení

Foto: HERBAL WORLD
Více

Foto: HERBAL WORLD

Komerční sdělení

RODINNÉ BALENÍ - 400 kapslí + 200 kapslí a doprava zdarma.

Další články

Načítám