Hlavní obsah
Článek

Osobní trenérka Maralee Nichols žaluje basketbalistu Tristana Thompsona (30) o výživné a výdaje za lékařskou péči. Začátkem prosince mu měla porodit syna, ale podle soudních dokumentů z toho sportovec nemá ani trochu radost.

Vyšlo najevo, že měl dítě s Nichols počít, když byl ještě ve vztahu s Khloé Kardashian (39), se kterou má dceru True. Trenérka tvrdí, že po ní sportovec chtěl, aby šla na potrat, a nabídl jí téměř dva miliony korun za to, že věc udrží v tajnosti, píše se v dokumentech, které měl k dispozici Daily Mail.

Ve zprávách, které Maralee předložila u soudu a jež zveřejnil Radar, ji atlet údajně varuje, že jí miminko nevynese peníze a že se na jeho výchově nehodlá nikterak podílet. Thompson zprávy popřel, ale přiznal, že měl s Nichols aféru.

K té došlo v období okolo jeho 30. narozenin, v březnu letošního roku. V té době byl ještě ve vztahu s Khloé, jejich poslední rozchod přišel v červnu a jeho důvodem byly Tristanovy opakované zálety.

Ty mu televizní hvězda odpustila už minimálně dvakrát. Několikrát se kvůli jeho nevěře rozešli, doposud Tristana ale pokaždé vzala na milost. Po poslední pauze dokonce plánovali dalšího společného potomka, což rozebírali i v rodinné reality show Držte krok s Kardashianovými. Khloé pak podstupovala asistované oplodnění.

Thompson má kromě novorozeného chlapce a tříleté True ještě čtyřletého syna Prince s modelkou Jordan Craig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám