Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na předávání hudebních cen MOBO Awards oblékla zpěvačka Leigh-Anne Pinnock odvážný model a znovu překvapila svou postavou jen pár měsíců po porodu dvojčat.

Leigh-Anne je členkou skupiny Little Mix, která před pár dny ohlásila pauzu. „Rádi bychom vás informovali, že naše turné Confetti, které je v plánu na přelomu dubna a května příštího roku, bude na nějakou dobu posledním před naší pauzou. Zažily jsme deset let neuvěřitelného dobrodružství a nyní máme pocit, že potřebujeme načerpat síly a pracovat i na jiných projektech. Rozhodně se nerozpadáme, v plánu je toho hodně a budeme se na to s vámi v budoucnu těšit,“ napsaly tři členky dříve čtyřčlenné skupiny na sociální síť.

Ohlášení pauzy připadá téměř na rok od chvíle, kdy se od nich odpojila čtvrtá zpěvačka Jesy Nelson, která už rozjela sólovou kariéru.

Leigh-Anne se v srpnu stala maminkou a své fanoušky tehdy šokovala snímkem dvou párů nožiček. Celé těhotenství totiž svým sledujícím neřekla, že čeká dvojčata. Jen necelé čtyři měsíce po porodu by málokdo věřil, že vůbec kdy rodila.

Zpěvačka má ráda odhalené modely a na pódium vešla v černých šatech s takovými průstřihy, že pod ně nemohla obléknout ani žádné spodní prádlo.

Stejně odvážné byly i šaty, ve kterých se prošla po červeném koberci. Žlutý model zakrýval jen to nejnutnější, jak se můžete přesvědčit v galerii níže.

Reklama

Další články

Načítám