Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S covidem a oboustranným zápalem plic leží Miroslav Etzler (59) již několik dní na nemocničním lůžku. Herec informaci o svém zdravotním stavu zveřejnil proto, aby apeloval na lidi, že vakcína proti covidu je důležitá. Sám ji ještě před nemocí odmítal.

Za péči lékařů a zdravotních sester na covidovém oddělení v nemocnici v České Lípě je herec velmi vděčný. „Vždy byl můj sen být se třemi sestřičkami ve sprše. Dnes se to povedlo. Sprcha bez kyslíku. Nic horšího jsem snad nezažil,“ svěřil se herec, který je stále na dýchacích přístrojích.

„Na pokoj mě dovezly ani nevím jak. V nemocnici v České Lípě nemají sestřičky. Mají tady anděly. Andílky. Nevím, jak jim děkovat. A taky tady jsou vojáci. Jsou skvěl, slušní a přátelští,“ napsal herec z nemocnice, kam mu od kolegů a fanoušků chodí nespočet vzkazů.

„Vím, že jsem tady kvůli své blbosti. A Vy takhle slušně. Děkuji Vám, děkuji za lásku pokoru, slušnost a vysokou profesionalitu. Vím, jak moc to musí být náročné. Děkuji. A moc se omlouvám, pořád nemám sílu odpovídat,“ dodal Etzler z nemocnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám