Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Češi si zamilovali slevy – dokonce natolik, že zlevněné pobyty na horách a v populárních lázeňských či wellness centrech patří mezi dovolenkové hity letošní zimy. V letošním roce narostla obliba výhodných pobytů v lázeňských a horských resortech zakoupených přes slevové srovnávače. Tuzemská jednička mezi slevovými srovnávači, kterou je portál SlevyDnes.cz, zobrazuje denně několik stovek pobytových nabídek se slevou.

Pohádková 3denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy. Sleva 60%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 60% na ubytování nabízí hotel Regia v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Nádherná dovolená pro DVA ve světoznámých slovenských Piešťanech za poloviční cenu! Sleva 50%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

3 dny fantastické dovolené nabízí penzion Diana s nádhernými pokoji umístěný v centru tohoto skvostu mezi lázněmi. Součástí nabídky je volný vstup do wellness centra přímo v penzionu (různé typy saun, vířivka, venkovní vyhřívaný bazén). Samozřejmostí je stylová restaurace a kavárna, masáže, zábaly, manipedi a další. Na vyžití máte k dispozici nedaleké Ski Centrum Kálnica, aquapark, kino, divadlo. Skvělým tipem pro zpestření může být návštěva hradu Čachtice, proslaveného filmovým eposem Báthory!

3 denní balíček služeb včetně polopenze v Malé Úpě za skvělých 690 Kč. Sleva 50%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Javor se nachází v horské vesničce Malá Úpa, přezdívané „klenot Krkonoš“, pouhých 7 km od vrcholu Sněžky. Z hotelu lze dojet do nedalekého Relaxparku v Peci pod Sněžkou, do ZOO ve Dvoře Králové nad Labem. Součástí nabídky jsou snídaně formou švédských stolů, večeře, 5 her na kulečníku a fotbálku, slevy na konzumace na baru, na masáže a na hotelovou přepravu minibusem. Pokoje jsou vybaveny Wi-Fi připojením, ochotná a vždy příjemná obsluha Vám poradí a pomůže např. s tipy na výlety do okolí.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 38 Kč! Sleva 71%

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 71% má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu s ojedinělým povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Podložka nevyužívá žádné lepidlo nebo magnet, přilnavosti je dosaženo opravdu jen materiálem a při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Obří slevy do výše až 90%! Nyní v reakci na sváteční pohoštění nabízejí salóny krásy.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Například chloupky si můžete nechat natrvalo odstranit již za 99 Kč! Tato procedura je zcela bezbolestná a jedná se přitom o nejúčinnější metodu trvalé epilace IPL. Ošetření metodou IPL – pomocí intenzivního pulsního světla představuje v současnosti nejnovější a jeden z nejúčinnějších způsobů epilace, vhodného také k odstranění akné, pigmentových skvrn, žilek, jizev, strií a tetování. Ošetření provádí odborně vyškolený certifikovaný personál. S ošetřením lze dosáhnout až 99% redukce chloupků.

Další články

Načítám