Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po tříleté pauze se Lukáš Vaculík (61) vrací zpět na stříbrné plátno. Oblíbený herec se objeví v nové rodinné komedii Tady hlídáme my.

„Film je volným pokračováním rodinné komedie Tady hlídám já a opět je plný psů. Naštěstí to na place nebylo vůbec divoké. Spíš bych řekl, že ti čtyřnozí herci poslouchali někdy víc než ti dvounozí, což bylo především tím, že režisér Juraj Šajmovič a jeho žena, producentka Beatriz Šajmovičová je měli skvěle vycvičené. Navíc pes Hugo je jejich vlastní jezevčík,“ svěřil se Super.cz na premiéře filmu Vaculík.

Natáčení, které probíhalo v létě na Šumavě, si prý herec maximálně užil. „Na natáčení jsem se moc těšil. Režisér Juro Šajmovič a jeho žena Beatriz jsou mi velmi blízcí. Spíš pro ně bylo natáčení velkým oříškem, protože navázat na jisté pokračování a nespadnout o žebříček níž, to je velká výzva."

Herci vyhovovalo, že se natáčení točí okolo pejsků. „Psy mám rád. Moji rodiče měli asi šest boxerů, které si postupně pořizovali, když já s bratrem už s nimi nebydlel. Já však psa nemám, a to hlavně proto, že cestuji nebo pracuji. Ale syn Lukáš mi to tak trochu vynahrazuje. Ten si pořídil francouzského buldočka," dodal Lukáš Vaculík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám