Hlavní obsah
Článek

Khloe Terae (28) proslula jako modelka Playboye. Ve světě si udělala jméno hned, jak dovršila plnoletosti, a na obálce pánského magazínu se objevila už patnáctkrát. Dodnes je úspěšnou modelkou a hovoří otevřeně i o plastikách, které podstoupila. A to i o těch, o kterých ženy zase tak často nemluví.

„Kromě prsou jsem si nechala udělat nos a odstranit stydké pysky,“ nechodila vůbec kolem horké kaše v rozhovoru pro podcast Inside.

„Upřímně, zákrok jsem podstoupila krátce před osmnáctinami, a tehdy jsem neměla takový přehled. Neviděla jsem tolik vagin. Dnes už mám mnohem větší srovnání a říkám si, že moje nevypadala zas tak špatně,“ rozpovídala se o tématu.

„Ale dělala jsem gymnastiku a nosila trikoty a podobně. Připadalo mi to prostě neestetické, tak jsem si nechala upravit vaginu a miluji to,“ vysvětlila.

Khloe uznává, že když se ohlédne zpět, neměla se vlastně za co stydět. „Změnila jsem názor, ale když jsem byla mladší, rozhodně jsem nechtěla, aby mi dole něco viselo,“ dodala.

V době, kdy zákrok podstoupila, prodělala i první plastiku poprsí. Po ní následovaly ještě další dvě. Silikony mají ostatně její matka i babička, a tak s ní mohly sdílet zkušenosti.

Po první operaci s implantáty ale nebyla spokojená. Připadaly jí příliš malé a chtěla velikostně trumfnout svou maminku. Prsa si pak nechala zvětšit ještě jednou, ale ani tehdy nebyla spokojená. Pro změnu jí připadala obří. Do třetice tedy podstoupila zmenšení, a jak to dopadlo, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám