Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Hollee Lynnea-Kolenda Darnell z Minnesoty se s přáteli podělila o záběry ze svatebního obřadu, který, bohužel, skončil, respektive začal úplně jinak, než si nevěsta představovala. Blondýnce se udělalo nevolno, po chvíli ženichovi omdlela do náruče a pak se pozvracela. Naštěstí to stihla k zábradlí altánku, kde se ceremonie konala.

Tím ale smůla dvaadvacetileté nevěsty neskončila. „Snažila jsem se říct manželovi, že mi není dobře, ale myslel si, že si dělám srandu. A můj malý synovec se mi hned potom, co jsem se pozvracela, pokakal na šaty,“ popsala Hollee barvitě.

Nevěsta později doplnila, že byla dehydratovaná, protože celý den nic nejedla ani nepila, a své udělal také nízký krevní tlak, jímž trpí, horko a vlhkost vzduchu na Floridě, kde obřad probíhal.

Hollee také upřesnila, že skutečný civilní obřad měli s manželem Jacksonem už dříve a toto byla ceremonie pro nejbližší rodinu.

Co dodat... Snad jen to, že až si budete přát, aby vaše svatba byla nezapomenutelná, v duchu nezapomeňte dodat, že jen v tom dobrém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám