Hlavní obsah
Článek

Před pár dny Kateřina Průšová (40) oslavila 38. narozeniny. Stále je hvězdou prestižních přehlídek spodního prádla a postavu má lepší než řada jejích náctiletých kolegyň. Sama ale přiznává, že udržet se je stále těžší.

"Začala jsem na sobě pociťovat změnu ve třiatřiceti letech, to přišly první neduhy. I před tou čtyřicítkou ale musím říct, že mé tělo vypadá pořád dobře. Myslím, že tělo poznamenají až děti, které ještě nemám," řekla Super.cz Průšová.

Několikrát už říkala, že s předváděním spodního prádla končí. Stále se ale na molo vrací. "Je to pravda. Každý rok tvrdím, že už předvádět nebudu, a každý rok mě na tom mole vidíte. Pokud bude poptávka i nadále, jsem připravená," usmívá se Kateřina.

V dnešní době je ten trend starších modelek. "Jak ve světě, tak i u nás v České republice to myslím platí. A lidé stále chtějí nás starší modelky vidět. Já si prostě myslím, že stará garda je stará garda," dodala na galavečeru dětské talentové soutěže Sluníčko roku, kde zasedla v porotě a také je organizátorkou soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám