Hlavní obsah
Článek

V Kalifornii mohou mít u sebe malé množství marihuany k osobní spotřebě ti, kdo mají předpis od lékaře. Má ho také rapper Snoop Dogg (40). Jenže takový předpis mu je ve státě Texas k ničemu, tam totiž platí nulová tolerance pro držení konopné drogy. A hudebník navíc ani předpis u sebe neměl, když ho v Sierře Blance kontrolovala dopravní policie. Marihuanu ale v autě měl. A tak putoval rovnou za katr.

Texaská policie Snoopa odvezla na stanici a tam mu přečetla obvinění z nezákonného držení drogy, pak ho propustila. Rapper bude muset k texaskému soudu, a pokud bude uznán vinným z nedovoleného držení drog, může si odsedět až 180 dní.

Snoop Dogg nedávno tvrdil, že problematickou minulost nechává za zády a že o ní mluví akorát s dětmi, aby se nedozvídaly polopravdy od cizích.

„Mé děti vědí, kdo jsem, vysvětlil jsem jim to, věci, které jsem udělal, čas, který jsem strávil ve vězení, důvod, proč jsem tam byl, když jsem prodával drogy. Řekl jsem jim vše, takže to vědí nejdříve ode mě, než by šly na internet nebo se to doslechly od někoho jiného. Mohou si vytvořit svůj vlastní názor a říct: ‚No, můj táta mi to řekl, vím, jak se táta dostal na dno, věřím mu,‘“ tvrdil nedávno rapper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám