Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátém kole letošní StarDance dotančila Marika Šoposká (34). Herečka se na své kolegy byla podívat následující kolo, benefiční večer už sledovala z pohodlí svého domova. Na parket se ale ještě vrátí.

Bude tomu tak během finálního večera. „Moc se těším na ten společný tanec ve finále, těším se na společnou sounáležitost se všemi a na všechno kolem,“ svěřila nám herečka, která je ráda, že už se opět naplno může věnovat své rodině.

„Moje děti jsou samozřejmě nadšené, že jsem doma. Akorát Vincíček, kterému jsou dva, vůbec nepochopil, že jsem doma, když mám být v televizi. Neustále ukazoval na obrazovku a říkal: „Máma tam!“ prozradila herečka, která se zúčastnila také předávání šeku pro Centrum Paraple.

„Samozřejmě jsem se dívala na benefiční díl. Byl to pro mě první večer, který jsem strávila doma s rodinou a koukali jsme se společně v televizi. Bylo to strašně dojemné a nádherné! Musím říct, že mě trochu mrzelo, že jsme toho nemohli být součástí všichni,“ dodala Marika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám