Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je překvapení! Vnadná herečka Martina Adamcová (45), která před dvaceti lety zazářila v odvážných scénách jako četařka Babinčáková v Olmerově Tankovém praporu, se vrací z Kanady do Čech! Její důvody a pohnutky k nečekanému návratu do rodné vlasti jsou však spíše smutné. Sama Martina přiznala, že ji trápí špatné svědomí, protože její milovaná maminka na tom není zdravotně vůbec dobře. „Je jí jednasedmdesát a přestala kvůli šedému zákalu úplně vidět. K tomu se přidaly problémy s páteří. Byla dvakrát na operaci, ale neúspěšně, takže vůbec nechodí. Jde to s ní z kopce,“ přiznala deníku Aha! smutně herečka.

Martina je pevně odhodlána starat se o maminku. Na čas tak bude muset opustit osmnáctiletého syna Fredericka z prvního manželství a svého může Stevea, jehož dvě děti také vychovává. „V dnešní době není problém za pár hodin letět zpět a existuje i internet, takže budeme v kontaktu. Nechci je vytrhnout z domácího prostředí,“ konstatuje herečka, která má v Čechách slíbenou malou roli a i v pětačtyřiceti by se před kamerou v klidu svlékla, protože se necítí tak stará.

Reklama

Další články

Načítám