Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zesnulým režisérem Jaroslavem Hanušem se herec a moderátor Petr Hradil, dříve Rajchert, setkal při natáčení seriálu Život na zámku. To ještě zpíval v tehdy začínající kapele Chinaski a seriál, v němž ztvárnil jednu z hlavních rolí, z něj udělal opravdovou hvězdu.

Představitel Otakara Krále na něj s láskou vzpomíná. "Je mi to moc líto. Trpím teď trochu tísní, že odcházejí takoví lidé, a tak rychle po sobě. Nejdřív Jirka Srnec a teď Jarda," svěřil Super.cz.

"Já jsem ho zpočátku považoval za velmi zranitelného a hodného, a až možná křehkého, ale to bylo jen zpočátku, než jsem ho poznal víc," vzpomínal. "Později jsem pochopil, že ne náhodou kamarádí s lidmi z Ypsilonky, protože humor, ironie a recese mu byly vrozeny mírou velikou," dodal.

Hanuše měl moc rád profesně i lidsky, dokonce od něj koupil i své první auto. "Koupil jsem od něho svoje první auto Maluch, polský Fiat, ale nedojel jsem v něm ani od něho domů, protože se musel ovládat systém tajemných páček a táhel. Tak jsem mu ho zase vrátil," přidal i veselou historku.

Reklama

Další články

Načítám