Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S národem milovanou herečkou Janou Šulcovou (64) se v posledních letech život rozhodně nemazlil. A ani nyní, kdy zažehnala zdravotní a osobní lapálie, nemá na růžích zrovna ustláno. Její finanční situace totiž není kvůli osudové chybě, kterou udělala před dvaceti lety, právě růžová. Tehdy totiž přestala platit sociální pojištění a proto má nyní velmi malý důchod. Po valorizacích pobírá jen 8 tisíc korun. „Po revoluci nikdo pořádně nevěděl co a jak. Jedna známá mi nakukala, že se sociální platit nemusí," prozradila osudový omyl sama Šulcová Blesku.

Hvězda komedie S tebou mě baví svět tak i po šedesátce musí vydělávat, aby se uživila. Stálý příjem pro ni představuje především natáčení Kouzelné školky, kterou převzala po těžce nemocné Janě Hlaváčové. Vidět ji můžete taky v seriálu Vyprávěj. „Jsem osudu vděčná, že pořád můžu hrát. Není smutnější pohled než na herce bez rolí," řekla závěrem herečka, která si nicnedělání a odpočinek zkrátka nemůže dovolit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám